Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Telefonická objednávka: 0915 144 366
Dámsky zateplený károvaný rolak
Kamenná predajňa v Michalovciach
12 rokov na trhu. Viac ako 150000 spokojných zákazníkov
Doprava zadarmo už od 30 €
Všetok tovaru skladom u nás a ihneď k odoslaniu

Dámsky zateplený károvaný rolak

Veľkosť:UNI
Farba:červená
Kód produktu:19529
Cena:
15.90 €
20.90 €
15.90 €
20.90 €
1895686 / Veľkosť: UNI / Farba: 3
Zobraziť rozmery
Materiál:95% polyester, 5% elastan
Krajina pôvodu:ČĽR

VIANOČNÁ KOLEKCIA

Vianočný rolak je neodmysliteľnou súčasťou zimnej sezóny a karovaný vzor je jedným z najobľúbenejších dizajnov. Dámsky karovaný rolak je štýlovou voľbou pre každú ženu, ktorá chce vyzerať elegantne a pritom pohodlne. Tento typ rolaku ponúka kombináciu klasického vzoru s moderným strihom, čo ho robí univerzálnym kúskom do šatníka. Jeho jemné farby a detaily dodávajú vášmu outfitu šarm a eleganciu. Vianočný karovaný rolak je ideálny na teplé rodinné stretnutia, prechádzky po zasnežených uliciach alebo romantické večery pri krbu. Jeho mäkká a príjemná látka vám poskytne maximálny komfort aj v chladnejších dňoch. Ak hľadáte dokonalý kúsok na tohtoročné Vianoce, dámsky karovaný rolak by mal byť vašou prvou voľbou. Doprajte si pocit luxusu a štýlu s týmto ikonickým kúskom oblečenia, ktorého nositeľka bude určite v centre pozornosti.

Nezmeškajte túto príležitosť zdôrazniť svoju osobnosť a štýl s vianočným karovaným rolakom.

 

Prečo WEBmoda.sk?

Nové kolekcie každý týždeň  |  Najlepšie ceny  |  Bleskové dodanie – doručenie vášho tovaru aj do 24 hodín | Ak Vám tovar nesadne, môžete ho do 14 dní vrátiť  | Všetok tovar skladom - odosielame ihneď!   |   Poštovné od 1 EUR - pri objednávke nad 30 EUR poštovné cez Zásielkovňu ZADARMO


NOVINKA

TOP
-24%
ZĽAVA
Kamenná predajňa v Michalovciach
10 rokov na trhu. Viac ako 90000 spokojných zákazníkov
Doprava zadarmo už od 30 €
Všetok tovaru skladom u nás a ihneď k odoslaniu

Príbuzné produkty