Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Telefonická objednávka: 0915 144 366
Dámske modré šaty s opaskom Luma
Kamenná predajňa v Michalovciach
12 rokov na trhu. Viac ako 150000 spokojných zákazníkov
Doprava zadarmo už od 30 €
Všetok tovaru skladom u nás a ihneď k odoslaniu

Dámske modré šaty s opaskom Luma

Veľkosť:UNI
Farba:modrá
Kód produktu:9089
Cena:
16.90 €
23.90 €
16.90 €
23.90 €
1898840 / Veľkosť: UNI / Farba: 9
Zobraziť rozmery
Posledné kusy skladom

Dostupné aj iné farby:

Materiál:100% polyester
Krajina pôvodu:Taliansko

Hľadáte vzdušné a ľahké dámske šaty, ktoré vám poskytnú maximálny komfort počas celého dňa? Potom by vás mohli zaujímať naše dámske šaty doplnené opaskom. Tento elegantný doplnok nielen zvýrazní vašu postavu, ale zároveň dodá celému outfitu štýlový a sofistikovaný vzhľad. Tieto šaty sú vyrobené z príjemného, ľahkého materiálu, ktorý vám zaručí pocit voľnosti a slobody pohybu. Vďaka krátkemu rukávu si ich môžete pohodlne obliecť v teplých letných dňoch. Navyše, opasok vám umožní prispôsobiť si celkový vzhľad podľa vašich predstáv a nálady. Neváhajte a pridajte si tieto univerzálne dámske šaty do svojho šatníka. Budete v nich vyzerať skvelo a zároveň sa v nich budete cítiť maximálne pohodlne. Tieto šaty vás presvedčia svojou praktickosťou. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť UNI.

Doručenie ihneď.

 

Prečo WEBmoda.sk?

Nové kolekcie každý týždeň  |  Najlepšie ceny  |  Bleskové dodanie – doručenie vášho tovaru aj do 24 hodín | Ak Vám tovar nesadne, môžete ho do 14 dní vrátiť  | Všetok tovar skladom - odosielame ihneď!   |   Poštovné od 1 EUR - pri objednávke nad 30 EUR poštovné cez Zásielkovňu ZADARMO


NOVINKA

TOP
-29%
ZĽAVA
Kamenná predajňa v Michalovciach
10 rokov na trhu. Viac ako 90000 spokojných zákazníkov
Doprava zadarmo už od 30 €
Všetok tovaru skladom u nás a ihneď k odoslaniu

Príbuzné produkty